Pagini

Cum sa alegi un tatuaj

Din ce în ce mai mulţi oameni aleg să îşi facă un tatuaj. În principal, cel care îşi face un tatuaj vrea în acest fel să fie unic, să se individualizeze faţă de ceilalţi. Şi totuşi, cine trece prin mai multe saloane de masaj poate observa că modelele de tatuaj propuse sunt cam aceleaşi peste tot. Desigur, poate diferi partea de corp tatuată, dar desenele rămân la fel.
Recent, am descoperit o metodă mult mai bună de a-ţi alege tatuajul. Există un site cu aproape 5.000 de desene, împărţite în 40 de categorii: îngeri, flori, fluturi, simboluri celtice, chinezeşti, religioase, zodii, dragoni, fanteziste etc. Alegi tatuajul care te reprezintă, printezi desenul şi mergi cu el la salonul de tatuaj dorit. Vrei ceva mai special? Poţi alege atunci să combini tatuajele.
Site-ul are zeci de mii de membri şi o evidenţă cu 10.000 de saloane din 38 de ţări. Pe acelaşi site găseşti materiale despre ce trebuie să ştii când faci un tatuaj, ai un forum şi o secţiune video.
Un tatuaj e ceva permanent. Nu alege pe loc şi nu te zgârci. Studiază, compară, informează-te. Poţi începe de AICI, studiind o întreagă encicopledie a tatuajelor din întreaga lume, enciclopedie care sporeşte zilnic cu noi şi noi modele.