Pagini

Top 10 bloguri romanesti

Daca v-aţi întrebat vreodată câte blog-uri sunt în România, vă pot răspunde că numărul minim de bloguri este 66.624. De ce minim? Pentru că pe http://www.zelist.ro/ atâtea sunt: 66.624. Există însă numeroşi proprietari de blog care nu îşi înregistrează blogul pe Ze List, aşa că numărul este desigur mai mare.
Să discutăm însă doar despre cele înregistrate. Dintre acestea, numai 8.607 sunt bloguri active, adică puţin peste 10%. În restul blogurilor, autorii lor nu mai publică. Acest număr spune ceva despre mulţimea proiectelor abandonate în România.
Poate că nu v-aţi întrebat câte bloguri sunt pe plaiurile noastre, dar desigur aţi dorit să ştiţi care or fi cele mai bune dintre ele, cele mai populare. Ei bine, am să vă prezint clasamentul actual iar voi veţi putea arunca o privire pe acestea:
9.      http://groparu.ro/
În final, dacă aveţi un blog şi vreţi să faceţi ceva serios cu el, nu strică să îl înscrieţi pe http://www.zelist.ro/ pentru a vedea până la ce nivel ajungeţi şi a-şi face şi alţii o părere despre munca voastră pe baza unei statistici independente. Dacă veţi dori să faceţi bani din blogging, acest lucru contează.
Dacă nu vă descurcaţi cu înregistratul, lăsaţi un mesaj şi vă explic.
Navigare plăcută!