Pagini

Benzile de rezistenta sau sala de sport la purtator



Benzile de rezistenta (sau corzile elastice) sunt considerate in Occident cea mai mare descoperire in materie de fitness a secolului XXI, pentru ca inlocuiesc cu succes halterele, gangterele si aparatele de forta. Orice exercitiu practicat pana acum doar in sala de fitness poate fi adaptat pentru benzile de rezistenta, fiind create si multe exercitii noi, speciale pentru acest instrument sportiv. Benzile au marele avantaj ca sunt usor de transportat. Pot fi utilizate cu usurinta atat de fete cat si de baieti, de incepatori sau avansati, de tineri sau batrani. O data cumparate, nu mai aveti grija abonamentului la sala de fitness. Puteti face exercitii acasa sau in gradina, in parc, pe terenul de sport, pe plaja, in pauza de la servici, in excursii, in delegatii, oricand aveti timp si dispozitie.
Un pachet contine 10 piese. Piesele principale sunt 5 benzi de diferite grade de rezistenta, astfel ca exercitiile sa poata fi  adaptate fortei fiecarui utilizator si tuturor grupelor de muschi. Pachetul mai contine 5 accesorii: 2 manere pentru maini, 2 manere pentru picioare si un alt accesoriu cu care se asigura priza benzilor la usa (veti intelege cum functioneaza din linkul final).
Nu aveti nevoie de un partener care sa va ajute in lucrul cu aceste materiale si este exclus riscul accidentarii, daca utilizati corect benzile.
Sunt folosite nu doar pentru fitness, ci si pentru pilates sau tae bo. Pe youtoube sau pe site-uri de sport veti gasi o multime de exercitii speciale pt. benzile de rezistenta, pentru fiecare grupa de muschi in parte.
Cei mai multi oameni cunosc beneficiile exercitiilor fizice, dar au diverse scuze pentru ca nu fac sport: nu au timp, nu au loc, nu au bani sau nu au acces la o sala de sport. Cu benzile de rezistenta, aceste motive nu mai există. 
      Iată mai jos un exemplu despre tipurile de exerciţii ce se pot face cu benzile.

Apasă AICI dacă vrei să cumperi un set complet de benzi de rezistenţă.
      Dacă eşti interesat/ă de un CD cu zeci de videoclipuri cu exerciţii pentru toate grupele musculare, la doar 18 lei, trimite un e-mail la robsor2008@gmail.com.