Pagini

Cum poti invata singur sa canti la un instrument

           Foarte mulţi oameni îşi doresc să ştie să cânte la un instrument. Pe primele locuri în preferinţe sunt chitara şi pianul. Dar lecţiile sau sunt prea scumpe, sau nu găsim un profesor care să ne placă, ori timp pentru a lua ore de instrument, sau ne-am maturizat şi credem că e prea târziu. Aşa ca renunţăm la visul nostru ori îl amânăm la nesfârşit. Ei bine, un prieten mi-a demonstrat că pianul poate fi înlocuit cu succes de clapele electronice, o variantă mai convenabilă ca preţ, modalitate de transport, depozitare, înregistrare etc.  Iar apoi mi-a arătat videoclipuri cu prelucrări pe clape ale unor piese rock, aşa cum puteţi vedea mai jos.

         Am căutat soluţii despre cum aş putea să învăţ singur să cânt şi o variantă convenabilă din toate punctele de vedere (timp, preţ etc.) o reprezintă lecţiile de instrument pe DVD şi PDF. Voi putea exersa oriunde, oricând, nu depind de un program sau de capriciile unui profesor şi e mult mai ieftin. 
       În străinătate este un sistem foarte folosit, singurul inconvenient fiind acela că lecţiile sunt în engleză şi aveţi nevoie de cunoştinţe medii de limbă. Dacă vrei să arunci o privire:

        pentru lecţii de chitară - APASĂ AICI

pentru lecţii de pian sau clape - APASĂ AICI

        pentru lecţii de vioară - APASĂ AICI