Pagini

Sfaturi eficiente pentru a slabi


          Următoarele 6 metode au fost atestate medical ca fiind eficiente în reducerea grăsimilor:
1.      Alegeti spanacul inaintea oricaror alte legume pentru prepararea salatelor. Spanacul are un continut dublu de fibre si ajuta organismul sa proceseze grasimile mult mai eficient.
2.      Mancati un mar cu 15 minute inainte de fiecare masa. In acest fel, veti consuma cu aproximativ 200 de calorii mai putin.
3.      Folositi ulei de masline pentru a va prepara salatele. Acizii grasi "buni" din uleiul de masline activeaza o proteina care declanseaza senzatia de satietate, impiedicand astfel mancatul in exces.
4.      Adaugati paprika la fiecare masa. Aceasta pudra din ardei rosii contine o cantitate de sase ori mai mare de vitamina C decat tomatele, ajutand organismul sa transforme mai usor grasimea in energie.
5.      Inlocuiti laptele integral. Laptele degresat contine jumatate din caloriile prezente in laptele integral si prezinta concentratii mai mari de calciu si de fosfor, care descompun grasimile la nivel celular.
6.      Faceti sex mai des. Veti arde 150 de calorii la fiecare 20 de minute, iar activitatile sexuale stimuleaza un hormon care influenteaza metabolismul si cresterea muschilor.