Pagini

Tutorial instalare Wordpress

   Deşi se spune că instalarea platformei Wordpress este simplă şi la îndemâna oricui, oricine a încercat să instaleze Wordpress fără cunoştinţe de specialitate s-a confruntat cu probleme destul de mari. Unii ajung să renunţe la ideea de a avea un blog, alţii apelează la ajutor de specialitate, plătind minim 100 de euro unui IT-ist priceput.
   Nu te lăsa descurajat de repetatele încercări de a instala Wordpress aşa cum trebuie. Îţi recomand un tutorial în limba română care îţi explică pas cu pas ce ai de făcut. E cel mai bun tutorial pe care l-am găsit, e gratuit şi îl poţi vedea AICI
   Dacă totuşi nu reuşeşti să te descurci ori vrei să economiseşti timp şi nervi apelând la cineva priceput, pe doar 5 dolari poţi găsi pe cineva care să facă treaba pentru tine, în 15 minute. Trebuie doar să ai domeniu şi hosting, şi să comunici datele de FTP Hostname necesare instalării Wordpress. Se poate dovedi o soluţie simplă şi eficientă, fără bătăi de cap. Dacă nu reuşeşti pe baza tutorialului Wordpress recomandat, trimite un e-mail la robsor2008@gmail.com şi o persoană cu experienţă se va ocupa de problemă.