Pagini

Ceaiul verde si cancerul

   Ceaiul verde previne creşterea tumorilor canceroase – aceasta este concluzia unui studiu realizat de britanici la Universitatea York.

   Ceaiul verde conţine substanţe care împiedică formarea de noi vase de sânge la nivelul tumorii, împiedicând în acest mod dezvoltarea celulelor canceroase.

   Ceaiul verde trebuie consumat şi preventiv, deoarece are proprietăţi antioxidante, ajutând la neutralizarea radicalilor liberi responsabili, printre altele, de formarea celulelor canceroase.

   Fitoterapeuţii recomandă trei-patru căni de ceai verde în fiecare zi. Atenţie: ceaiul verde conţine cofeină, deci renunţaţi la cafea dacă beţi mai mult de o cană de ceai pe zi.
   Deoarece mierea de albine consumată frecvent împiedică de asemenea dezvoltarea celulelor canceroase, vă puteţi face un obicei din a îndulci ceaiul verde (care este amar) chiar cu miere de albine.

Râsul întăreşte sistemul imunitar! Citeşte Academia de Bancuri 2011!