Pagini

Primii bani pe net - curs online

   La început de an, de obicei lumea îşi propune, printre alte obiective, să câştige mai mult decât înainte. Tot mai mulţi dintre noi vom câştiga pe viitor bani din internet. Este normal să fie aşa. Dar cum se poate, dacă nu sunt IT-ist? este întrebarea pe care şi-o pun unii. Se poate, dacă înveţi abecedarul online... Se poate, dacă îi urmezi pe cei care au învăţat deja. 
   Ai mai jos materialul de prezentare al unui curs online, numit „Primii tăi 100 euro pe net”. Şerban Stănescu este autorul şi îţi va explica ceea ce oferă acest curs:

Blogul calitatea articolelor, metrica blogului, optimizarea, alinierea la cerinţele pieţei.

Cursul 1. Scurtă recapitulare
Blogul, contul PayPal, promovarea cu bannere şi linkuri şi articolele publicate.

Cursul 2. Cum valorific dreptul de autor.
Articolele au valoare dacă sunt autentice; dacă sunt scrise de mine, atunci am dreptul de a le transforma în eBook, audio-book, curs online, care sunt produse informaţionale ce pot fi vândute. Calitatea articolelor, depinde de originalitatea lor, de competenţa în domeniu a celor care le scriu. De aceea este nevoie să alegem o tematică legată de ce ştim să facem cel mai bine, de pasiunile pe care le avem.

  • Dreptul de autor şi veniturile pasive
  • Care sunt paşii necesari?

Cursul 3. Metrica blogului.
Modulul de statistică. Numărul de vizitatori lunar, media zilnică, frazele cheie ale motoarelor de căutare, referenţii, articolele cele mai citite.
Tutorialele video „Utilizarea modulului de statistică

Cursul 4. Optimizarea blogului.
Publicul ţintă, trebuie ales cu grijă. Chestionarele şi importanţa lor. Cuvintele cheie şi categoriile. Legăturile interne, inbound links. Legăturile externe, juice links, external links. Autopromovarea cu propriile bloguri. Indexarea în motoarele de căutare.


Cursul 5. Primul tău job online
Ce am făcut la CBPN 01. De ce acest job online este calea către nivelul următor. Cum dezvolţi actualul job online. Al doilea şi următoarele joburi online (lista cu interesele şi pasiunile).
Canale multiple de venit. De ce online se poate mult mai uşor decât clasic.
Indolenţa, indiferenţa şi ignoranţa sunt singurele obstacole.

Curs 6. Workshopurile
WorkShopurile, sau partea practică, au scopul de a îţi testa nivelul de dezvoltare a aptitudinilor necesare parcurgerii acestui drum.
Principalul lor rol este să te ajute să faci exact ceea ce trebuie făcut. Şi eu şi mii de alţi oameni înaintea mea, ne-am împotmolit la partea practică, deoarece din multitudinea de sarcini care trebuie acoperite, este foarte greu să ştii de la început, ce este mai important să faci. Este ceea ce se întâmplă inevitabil, când eşti singur pe un drum necunoscut sau aproape necunoscut.
De aceea, am conceput aceste lucrări practice! Pentru a te îndruma să faci doar ceea ce este strict necesar în această etapă. De aceea suntem aici! Pentru a comunica, pentru a rezolva împreună ceea ce este de rezolvat!
A te dispersa în sute de direcţii, a te apuca să înveţi „totul”, dincolo de faptul că e imposibil sunt zeci de mii de manuale de studiat şi au zeci de milioane de pagini înseamnă să te apuci de toate şi inevitabil, să constaţi că te depăşesc cele mai multe. De aici, numărul mare de abandonuri, indiferent de tipul de afacere sau de mediul ales online sau offline.
În workshopuri, am indicat doar ceea ce trebuie învăţat practic, la stadiul (etapa) respectiv(ă).
De tine depinde cât de bine, cât de repede şi cu ce rezultate globale şi financiare, vei parcurge drumul.
TU CONTROLEZI TOTUL!
Noi putem doar să îţi arătăm CALEA şi să fim alături de tine, cât mai mult timp cu putinţă, cu tot ceea ce putem.


Posibilităţile de acces la curs


Câteva cuvinte acum, despre posibilităţile de acces la curs.

Ne-am străduit să oferim mai multe variante, dintre care să alegi pe cea care ţi se pare cea mai convenabilă.

 Download unic.Format: eBook, PDF. Oferim în paginile de aici tuturor vizitatorilor, posibilitatea de a descărca într-un singur download, întregul pachet de curs, sub forma unui singur eBook. Preţul este cel mai mic posibil de pe piaţă, dacă ţinem seama de preţurile celorlalte cursuri: Preţul întregului pachet de curs, este 29 euro.


  1. Download unic. Format: eBook, PDF. Pentru membrii GRATUIT ai ZFM Membership Site, am conceput o pagină de vânzare specială. Oferta pentru membrii noştrii, înseamnă o reducere de 14%, respectiv 25 euro. Acest download este necontorizat.
  2. Download unic. Format: eBook, PDF. Pentru membrii BRONZE, oferta noastră specială, înseamnă o reducere de 27%, respectiv 21 euro, tot pe pagină de vânzare specială. Acest download este necontorizat.
  3. Oferta standard, în cadrul abonamentului. Format: cursuri distincte, PDF. Pentru abonaţii SILVER, cursul poate fi descărcat în cadrul ofertei curente, de pe pagina specială a membrilor SILVER, fără a plăti suplimentar. Aceasta reprezintă practic o reducere cu 38% faţă de preţul normal al cursului. Aceste downloaduri sunt contorizate!


În concluzie, te aştept la curs!



Curs CBPN 02 Modulul 1



O zi frumoasă!

Şerban Stănescu, Proiectul ZENLA, ZFM Piaţa Liberă ZENLA.